top of page

VÅRA BEHANDLINGAR

Vi på Lillhagens Tandklinik erbjuder på tandvård av hög kvalité med traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård.
Vi erbjuder två års garanti på alla former av protetisk behandling som innefattar tandtekniskt arbete. Vi är även anslutna till Försäkringskassan.
Du är välkommen att kontakta oss för mer information och frågor.

UNDERSÖKNINGAR

Innan Lillhagens Tandklinik påbörjar en behandling utförs en undersökning och ett kostnadsförslag tas fram.

IMPLANTAT

Om du har förlorat en eller flera tänder kan du behöva få nya, konstgjorda tänder. Kanske behöver du ett eller flera implantat för att fästa de konstgjorda tänderna på.

ALLMÄNTANDVÅRD

Vi på Lillhagens Tandklinik sköter om den allmänna tandvården från den förebyggande kontrollen till rotbehandlingar, lagningar till tandutdragningar. Våra lagningar är alltid fria från amalgam. Kort sagt vi ser till att dina tänder är i gott skick.

ROTBEHANDLING

Om ett hål har blivit djupt kan det skada tandens inre. Det kan leda till att det bildas bakterier som leder till en bakterieinfektion i tandens rotkanal.

TANDBLEKNING

Alla människor har olika grundfärg på sina tänder. En rätt genomförd tandblekningkan ge vitare tänder och ett vackert leende.

TANDSTEN

Nästan alla får tandsten. När det väl har bildats tandsten kan du inte borsta bort den själv. Du måste få hjälp av din tandhygienist eller tandläkare som skrapar bort den med speciella verktyg.

Invisalign.jpg

INVISALIGN

Invisalign är nästan en osynliga tandställningen. En metod som inte bara är effektiv, utan även anpassad efter vår allt mer moderna livsstil. Systemet reglerar tänderna med hjälp av flera löstagbara genomskinliga plastskenor. De skräddarsydda tandskenorna ersätts varannan vecka med nya inför nästa sekvens. Varje skena som kommer att användas under behandlingen skräddarsys för dina tänder. Tänderna kommer gradvis att röra sig i riktning mot det beräknade slutläget.

bottom of page